Hayatımıza katacağımız minik çalışmaları, rutinimizi değiştirmeye izin verdiğimiz yeni ve belki daha farkındalıklı seçimleri, çok zamanımızı almayacak ama hayatımızda yaşamsal ve duygusal açıdan çok fark yaratabilecek tatlı küçük çalışmaları bir araya toplayayım, bilenlere hatırlatalım, bilmeyenlere gösterelim diye her gün Hayat Dönüştürücü Mini Egzersizlerden birini buraya yazarak, elimden geldiğince hepsini bir araya toplamaya karar verdim.

Yaparken çok da emeğinizi harcatmayacak, fazlaca zamanınızı almayacak, ama yaptıkça hayatınızı değiştirecek egzersizlerden bugun ne var derseniz:

Bugün hayatınızda daha önce hiç yapmadığımız bir şey yapalım…

Ama daha önce hiç hiç yapmadığınız…

Bu çalışma şöyle çok çılgın bir çalışma çünkü;

Zihninizi güvenlik alanınızın dışına çıkacak şekilde esnetmesi ve zorlaması gerekiyor. ‘ Ben neyi hayatımda daha önce hiç yapmadım ki acaba?’ Diye düşünen zihin gözleme açılıyor, incelemeye başlıyor, rutin düşünme alışkanlıklarından çıkıyor, hiç aktive etmediği bölgelerini aktive etmeye başlıyor.

Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi bulup onu yapmak için harekete geçtiğinizde ego tabiki devreye giriyor… Ve bedeni durdurmak için harekete geçtiğinde onu kontrol edebiliyor olmak ego ataklarında güçlenmeyi sağlıyor.

Daha önce hiç yapmadığımız bir şeyi yapınca bedende ne oluyor? O da daha önce kayıtlarında deneyimle hiç olmamış bir titreşimi titreşim bandına sokuyor, enerjisi yükseliyor, güvenlik alanı bandı genişliyor, egoya karşı yürümeyi öğreniyor, deneyimle hayatındaki seçimleri genişlettiği ve yeni seçimlerin mümkün olduğunu bildiği yere geçiyor.

Bu çalışmayı düzenli yaptığımızda egoya yeni bir şey yapmanın bizim normalimiz olduğunu ayrıca öğretmiş oluyoruz, bu da hayatın içinde yeni bir şeye adım atacağımızda egonun bizi durdurabilme hızını düşürüyor .

Başka?

Zihin & Beden & Duygu farkındalığında, bu çalışma süresince üçünün de varlığı gerektiğinden, andalık deneyimi ve bütünlük deneyimi artmış oluyor ve ruhsal bağlantı hızı artıyor buna bağlı olarak.

Tabi ki kapıya polis gelecek ya da ambulans sesinin sokağı inleteceği yeniler yapmadığınıza emin olun akıllı insanlar olarak…

Pek çok heyecanla bunu hayatınızın merkezine belki alırsınız diye,

Sarılıyorum her birimize,

Banu

ps. 15 senedir kesintisiz ve ısrarla yapanlardanım ben bu çalışmayı.. Aman diyeyim o yüzden her güne bir yeni bulunmaz diyen yanlarınıza yaşadığımız bu muhteşem zenginlikte olan dünyada…