chakras

Yapabilirsin…

Yapabilirsiniz.

Hayatınızda istemediğiniz her ne varsa bir kenara itip, tekrar başlayabilir, kendinizi tekrar yaratabilir, bedeninizi bambaşka bir şekle sokabilir, bugün inandıklarınıza yarın ‘ne saçmalamışım ‘diyebilir, nefret ettiğiniz ama gününüzün yarısını geçirdiğiniz işi değiştirebilir, sıkışıp kaldığınızı düşündüğünüz her yerden bir nefesle çıkabilirsiniz.

Yapamayacağınızı düşündüğünüz her şey zihninizin bir köşesinde yapılmazlar listesine yanlışlıkla konduğu için yapılamıyor hayatınızda… Lütfen artık mutlu etmiyorsa tüm bu olanlar sizi, değiştirin listeyi…

Biliyorum; her bir şeyleri değiştirmeye kalktığınızda birileri sürekli böğürmeye başlıyor etrafınızda; yapamazsın’’, ’’Delirme’’, ’’Eski köye yeni adet getirme’’, ’’Bu yaştan sonra… Kafayı yedin sen’’, ’’Şimdiye kadar yapsan yapardın, geç bunları’’… İnsanlar bunları diyecek… Desinler…Dinlemeyin… Onların derdi; ’’E ne güzel oturuyorduk, hatta daha dur karpuz kesecektik nereye canım’’ durumu…

Lütfen sadece ne hissediyorsanız onu hissedin. Kim ne derse desin size iyi hissettirmiyorsa olduğunuz yer, sizi daha iyi neyin hissettireceğini bulmak için yorun biraz kendinizi. Ve peşinden bir karar verin. Sonra değiştirin, değişin.

Yapabilirsiniz… Yapabilirsiniz… Yapabilirsiniz…

O şu anda kafanızdan geçen her ne ise… O istediğiniz şeyi hayatınızın gerçeği haline getirebilirsiniz. Yeter ki inanın…

Nerden mi biliyorum?

Ben yaptım. Yapan birçok insanı tanıyorum. Tüm bu sebeplerle de sizin de yapamamanız için hiçbir neden görmüyorum. Ben size inanıyorum. Ama bu yeterli değil. Sizin kendinize inanmanız lazım.

Şimdi; biraz düşünmenizi istiyorum…

Bu güne kadar insanların yapamazsın dediği kaç şeyi yaptınız ve yaparken size güç veren ne idi?

Şimdi sizi durduran ne?

Siz hiç böyle bir şey yapmadınız mı? Peki…Etrafınızda yapanlardan sizi ayrı tutan ne, farklı kılan?

Yapmak istediklerinizin hayatta listesini çıkarsanız…

Ve en basit olanından başlasanız…Bir kaç seneye bitirir miyiz listeyi??

O listenin hepsinin yaşamış olsanız … Ne hissediyor oldurdunuz şu an??

O hissi canlı canlı yaşamaya değmez mi tüm çabalar….

Siz düşüne durun…

Ben küçücük kulağınıza fısıldayayım tekrar….’’ Yapabilirsin… İstediğin her şey olabilirsin…’’

Sarıldım… Sevgimle,

Banu

Aralık 2009