Ruh eşleri ve ruh ikizleri ile ilgili bir çok soru gelmiş…Elimden geldiğince yine anlatmaya çalışayım ne oluyor o konuda diye….

  • Ruh eşi dediğimiz şey sizinle aynı dalga boyutu ortalamasında titreşen kişidir. Bu sebeple sizin bir değil, dalga boyutunuza göre onlarca, yüzlerce ya da binlerce ruh eşiniz olabilir.
  • Titreşim ortalamanızın aynı olması, sizin aynı olduğunuz anlamına gelmez… Okulda, sene sonunda derslerin ortalaması alındığında oluşan sınıf geçme notunuzun hesaplanması gibi, ortalamanız aynı olsa da ruh eşinizle çok farklı olma ihtimaliniz çok yüksektir.

  • Ruh eşleri titreşim ortalamaları aynı olması sebebiyle birbirlerine doğru çekilirler; aynı bardağa zeytinyağı ve limon suyunu koyduğunuzda nasıl ayrışıyor, ruh eşleri de titreşimleri sebebiyle bir araya gelir…Ama farklı konularda ustalaşmış olma ihtimallerinin yüksekliğinden birbirlerine kendilerinin farklı yönlerini gösterip, yaşatabilirler…
  • Ruh eşleriniz sizin titreşiminiz değiştiğinde bu sebeple hep değişir….Ve bu çok normal ve çok olması gerektiği gibidir… Bazen ruh eşleri aynı yöne doğru değişir ve yükselirse beraber de yollarına devam edebilecekleri gibi, bazen sıçrayış becerilerine göre dönüşüm atılımları farklı olduğundan bambaşka ruh işlerine doğru gidilebilir.
  • Güç grupları genellikle bu ruh eşleri- benzer- aynı titreşimli kişilerin bir ayara gelmesi ile oluşur. Hayatın farklı yönlerinde ustalaşmış kişilerin, aynı ya da benzer ortalamada olması güç grubunun işleyişini arttırır, zenginleştirir, atılımı ve dönüşümü kolaylaştırır, sıçrama yaparken sanki kişilerin aktına güvenlik neti konmuş gibi bir hissiyat verir…
  • Eğitimler- workshoplar- sınıflar oluştururken hep borsa gibi çalışırız; bi kişi gelir, iki kişi çıkar, yeni 5 kişi gelir, 3 kişi çıkar derken, çalışmanın son gününe kadar hep o benzer enerjiler en zihin- beden- duygu ünlemini düzgün kontrol edebilen insanların ortalamasına göre şekillenir. Bu sebeple herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığı seminer öncesi durumlardan sonra, her sınıf- seminer ya da çalışma için ‘’ hep olması gerekenler’’ olur deriz.
  • Ruh eşlerinin birlikte çalışmaları ya da olmaları birbirlerine farklı köşeleri gösterdiği için çok zengin ama aynı zamanda bu farklı köşeler ve bakış açıları sebebiyle zorlayıcı olabilir. Her şeyin 360 derece bütünlükte var olduğunun bilincinde olmak zenginlik hissi yaratırken, yargılı duruşta olan insanlar için ruh eşlerinin yakınında olmak zorlayıcıdır diyebilir.-) 
  • Ruh eşleri aynı- benzer enerjilerde oldukları için birbirlerine daha yakın hissederler, birbirlerini daha kolay duyarlar ya da birbirleriyle daha kolay anlaşmaya meyilli olabilirler…
  • Burada en dikkat edilmesi gereken konu kendini geliştirmeye adamış ve hayatı yüksek potansiyeline uygun yaşamayı hedefleyen kişi ayrılma- bırakabilme- tek başınalık gibi konularda ustalıkla çalışmalıdır…Yoksa hem kendini- hem güç grubunu bir gerçekliğe hapsedip spiritüel ego atakları arasında küstahlık- kibir- çok bilmişlik- öfke- aldatılmışlık hissi- vefasızlık- dedikodu- intikam-vs vs gibi negatif duygularla kendini örgülemeye çalışabilir.
  • Ruh eşleri tekrar ediyorum sizinle benzer titresin insanlar bütünüdür. O kişiler siz var oldukça olmaya devam edecektir. Ama buldum ve güvendeyim ve rahatım hissiyle onlara yapışılırsa, büyüme duracak benzer titreşimde insanların birliktelikleriyle oluşan bu ilişkilerde büyüme hızı fazla olacağı gibi, durma hızı da ve süreci de artacaktır.
  • Seminerler- çalışma grupları ve sınıflar da en çok uyardığımız yerlerden biri çalışmalar bittikten sonra katılımcıların grubu dağıtmalarıdır. Kişi sayısı ve enerji kitleleri arttıkça güç grubu olarak bir araya gelen grubun dönüşüme adanmışlıklarıyla dönüşüm hızları artacağı- kolaylaşacağı gibi, büyümeyi ve dönüşümü durdurmalarıyla birbirlerini enerji bazında aşağıya çekmeleri de aynı kuvvetle olacaktır. Hatta batan gemi ne kadar büyük olursa etrafında da o kadar şeye zarar vereceği gibi, enerji yoğunluklarına göre fiziksel- duygusal ve zihinsel alanlara verdikleri zarar çok mümkündür.  Ya da – ve de- grup içinde her biri farklı büyümek isteyen bireyler kitle içinde duran enerjilerin yoğunluğu- dönüşümü durdurmuş bireylerin ağırlıkları yüzünden kıpırdayamacaklardır…
  • Ruh eşi yani sadece aşk meşk, öp beni mumu, sar beni Behçet konusu değildir.-) 
  • Daha genel bilgide etrafınızda gördüğünüz ve görmeyi seçtiğiniz ve seçmeseniz bile görmeye devam ettiğiniz-bu önemli bilgi-  her şey sizin bir ruh eşiniz- benzer titreşiminiz olabilir.Ki muhtemelen öyledir.
  • Bende isterim aşk meşk öpüş koklaş yazayım… ama olmadı işte idare edin…-)
  • Ruh ikizi… O bambaşka bir konu… O başka bir günün konusu olsun…

Öpüyorum herkesi

Sarıldım bi de,

Sevgimle

Banu

12 Temmuz 2021